Vertrouwenscontactpersoon

Bij KV Rivalen staat de veiligheid en het welzijn van al onze leden, vrijwilligers en bezoekers centraal. We streven naar een omgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en veilig voelt. Daarom hebben we een vertrouwenscontactpersoon beschikbaar voor al onze leden.

Wat doet een vertrouwenscontactpersoon?

De vertrouwenscontactpersoon is er om te luisteren, te ondersteunen en te adviseren bij zaken zoals (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, of andere vormen van ongewenst gedrag. Alles wat besproken wordt, blijft strikt vertrouwelijk en wordt behandeld met de hoogste discretie.

Maak kennis met Robert Wouda

Onze vertrouwenscontactpersoon is Robert Wouda. Robert staat klaar om naar je te luisteren en je te helpen bij eventuele problemen of vragen die je hebt. Hij is neutraal en zal alles wat je met hem deelt vertrouwelijk behandelen.

Hoe kun je Robert bereiken?

Je kunt Robert bereiken via e-mail op robert0691@hotmail.com of telefonisch op 0313473091. Als je liever persoonlijk met Robert praat, kun je altijd een afspraak maken.

Onthoud: De vertrouwenscontactpersoon is er voor jou. Als je ergens mee zit of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat KV Rivalen een veilige en respectvolle plek is voor iedereen.